Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Téli paplan

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb téli paplant.

A téli zord időben legszívesebben mindenki a meleg paplan alatt töltené a napját, de sajnos ez kevés esetben lehetséges így a megfelelő paplan, ágynemű kiválasztása igen fontos tényező. A Naturtex kft. által gyártott téli paplanok tökéletes választás mindenkinek és mivel különböző összetételű, vastagságú paplanokat kínálunk, biztos mindenki megtalálja számára a megfelelőt.

Téli paplan kínálatunkban kizárólag prémium minőségű Naturtex paplanokat talál az érdeklődő. Téli takaróink széles választéka minden igényt kielégít, hiszen a töltőanyagukat, fedőanyagukat és méretüket tekintve is sokszínű a kínálat. 

 

Nézet:
Sorrend:

Naturtex téli paplanok

Prémium minőségű Naturtex téli paplanok, takarók óriási választékban kaphatóak webáruházunkban.

Ebben a paplan kategóriában kizárólag kiváló minőségű Naturtex téli paplanokat talál óriási választékban, kedvező árakon. Téli takaróink mindegyike nagyon meleg, ezért értelemszerűen a hideg évszakokra javasoljuk őket. Fedőanyag, töltőanyag és méretválasztékunk is sokszínű, igyekszünk minden igényt kielégítve lefedni a piacot. A Naturtex Kft. termékei magyar termékek, sokéves tapasztalatuk garancia a kiváló minőségre és a megbízhatóságra.

Téli paplan, téli takaró kínálatunkban egyszemélyes, azaz hagyományosan 140x200 cm-es paplanokat és kétszemélyes, azaz 200x220 cm-es paplanokat is talál az érdeklődő. 200x220 cm-es paplanainkat első sorban pároknak javasoljuk, de jó megoldást jelenthetnek magasabb vagy éppen erősebb testalkatú személyeknek is. Paplanaink mindegyike steppelt, átvarrott, ezért a bennük található töltőanyag egyenletes eloszlású és nem csúszkál el a takaróban még mosás után sem. Minden téli paplanunk mosható mosógépben, azonban némely esetben (tollas és pelyhes takarók) speciális mosási útmutatóhoz kell alkalmazkodni. Takaróink 90%-a viszont 40 fokon tisztítható mosógépben, sőt alacsony hőfokon még szárítógépben is száríthatóak. Medisan paplanaink pedig akár 95 fokon is tisztíthatóak, azaz gyakorlatilag főzhetőek, ezzel pedig tökéletesen tudjuk őket fertőtleníteni. Töltőanyagukat tekintve téli paplanaink között találhatóak tollpaplanok, pehelypaplanok, műszálas paplanok, tencel paplanok, pamut paplanok és bambuszos paplanok is. A téli paplan meghatározást első sorban 600 g töltősúlytól használjuk, de természetesen nagyon sok múlik a töltőanyagon is, hiszen pehely töltetből sokkal kevesebbel is elérhetjük ugyanazt a hőérzetet, mint műszálas töltőanyaggal. Különösen "fázós vásárlóink úgynevezett "extra meleg" téli paplanokat is találnak kínálatunkban, ezek általában 1200 g töltősúlyúak.