Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Pehelypaplan és tollpaplan

Nézet:
Sorrend:

Naturtex pehelypaplanok és tollpaplanok

Prémium minőségű magyar libapehellyel és magyar libatollal töltött Naturtex paplanok, takarók

A Naturtex Kft. fő profilját képezik évek óta a tollal és pehellyel töltött paplanok. Ez nem véletlen hiszen Tulipán termékcsaládjuk (100% pehely töltetű paplanok és párnák) éveken keresztül magyar termék nagydíjas volt. A pehely és toll töltetű paplanok a hagyományos hálószobai textíliák közé tartoznak, évek óta testesítik meg a takarók legfelsőbb, prémium kategóriáját. A Naturtex pehely és tollpaplanok azonban mindamellett, hogy őrzik ezt a hagyományos formát, folyamatos innováción, fejlődésen mennek keresztül. Ennek a fejlődésnek köszönhető például, hogy ezek a paplanok már nem csak kizárólag tisztítóban tisztíthatóak, hanem saját otthonunkban is meg tudjuk oldani tisztán tartásukat. Az allergiás megbetegedésben szenvedőknek sem kell már tartani a Naturtex pehelypaplanoktól és tollpaplanoktól a NOMITE technológiának köszönhetően. További innovatív fejlesztés még, hogy a paplanok töltetét képező magyar libatoll és libapehely termálvizes eljárással kerül megtisztításra, így a paplanunk nem érintkezik káros vegyi anyagokkal.

A Naturtex pehely- és tollpaplanok mindegyike 100% toll- és pehelybiztos angin fedőanyaggal rendelkezik. Ez az angin fedőanyag nagyon strapabíró, kellemes tapintású 100% pamut, mely sűrű szövésének köszönhetően megakadályozza, hogy a paplanban található toll és pehelytöltet átbújjon a paplan fedőanyagán. Nagyon fontos, hogy a paplanokban található toll és pehely kizárólag MAGYAR LIBAPEHELY ÉS LIBATOLL. A libapehely és a libatoll tulajdonságai összehasonlíthatatlanul alkalmasabbak paplan töltetként való felhasználásra a kacsatollhoz és kacsapehelyhez képest. A libatoll és libapehely nem tartalmaz annyi faggyút, mint a kacsától származó pehely és toll. A libapehely hőtartó képessége páratlan, ezért adott esetben alacsonyabb töltősúllyal is elérhető ugyanaz a hőérzet, mint műszál vagy pamut töltet esetében sokkal nagyobb töltősúllyal. A kínálatban találhatóak téli és nyári időszakra ajánlott téli paplanok és nyári paplanok. A méretet figyelembe véve a hagyományos egyszemélyes 140x200 cm-es paplan mellett dupla méretű 200x220 cm-es takarók közül is válogathatunk. Ebben a kategóriában 100% pehely töltetű tulipán paplanainkon kívül 100% tollal töltött paplanokat, de akár kevert töltetű takarókat is találunk. Ez a kevert töltet lehet toll és pehely elegye, de akár úgynevezett alternatív pelyhet is találunk a kínálatban.

Amennyiben Ön prémium minőségű 100%-ban természetes anyagokból készült paplant keres, ebben a kategóriában garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb takarót.